Livslust och spelglädje

Vi valde den rubriken på viskonserten i vardagsrummet på skärtorsdagen, utifrån en förhoppning om att få ge publiken just det. Några dagar efter konserten kan jag nu konstatera att det är en väldigt bra beskrivning av hur jag upplevde kvällen – full av livslust och spelglädje!

Det blev en slutsåld spelning i tokmysiga vardagsrummet i Folkets hus, Uddevalla tillsammans med goda vänner på scen och i publiken. Här är ett litet smakprov från kvällen. Jag räknar med att vi spelar ihop snart igen. Håll utkik!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s