Viskonsert med Kjell Aronsson

 

Viskonsert 13 april FB-bild.jpg

I år inleder jag påskfirandet med en viskonsert på skärtorsdagen tillsammans med vännerna och musikanterna Kjell Aronsson, Marcus Aronsson och Patrik Andersson. Vi gjorde en liknande konsert hösten 2015 och har sedan dess skissat på lämplig repertoar, lokal och tidpunkt för en ny föreställning.

Nu är det alltså dags igen och jag ser verkligen fram emot en helkväll i Folkets hus i Uddevalla. Vi har helt enkelt valt låtar vi gillar och försöker spela dem så bra vi kan. Det blir traditionella visor av Cornelis och Taube blandat med nyare material av Laleh, Miriam Bryant och några egna låtar. Både jag och Kjell spelar mest ensamma i vanliga fall, så att nu få möjlighet att plocka det bästa från våra respektive låtlistor och sätta ihop en duokonsert med komp är både utmanande och riktigt kul. Temat för kvällen blir ”Livslust & spelglädje”.

Nyrenoverade vardagsrummet i Folkets hus inbjuder till sjysst häng med en kaffe eller öl, både innan konserten och i paus. Skärtorsdagen kan kännas avlägsen men eftersom det är begränsat antal platser är det bra om du som är intresserad bokar plats i tid! (Blir det slutsålt får vi helt enkelt spela fler gånger…)

 

Skärtorsdagen 13 april, Vardagsrummet i Folkets hus Uddevalla

18.00 Insläpp/mingel 19.00 Viskonsert

Entre 150kr. Biljetter:

www.folketshusuddevalla.se eller 0761-251352 #fhuddevalla #vardagsrummetfh

Länk till Facebook-evenemang: https://www.facebook.com/events/247666222347660/permalink/255899971524285/

Marcus, Daniel, Patrik

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s