Musikåret 2022

Jag är glad och tacksam över att jag får ägna mig åt musik, att jag fortsätter tycka det är kul och att jag är med om musikaliska möten som berör både mig och andra. Tack till alla er som under året lyssnat, musicerat och delat dessa upplevelser!

Jag har gått ner i arbetstid för att satsa på musiken och det har gett önskad effekt. Det har varit solokonserter med visor och gitarr, solistuppdrag vid begravningar och bröllop, musikgudstjänster och fester, konserter med min vän Chris i duon Cornwall & Petrén.

På den här sidan kan du se några av de offentliga spelplatserna under 2022.

Under 2023 kommer jag fortsätta lägga tid på uppdragen som frilansande musiker. Några konserter är inbokade och jag ser fram emot att utveckla mitt eget spel, låtskrivandet och lustfyllda samarbeten. I vår släpper jag en EP med musik jag spelade in i höstas.

Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s