Viscafé med öppen scen och allsång

Ni som vet lite vad jag brukar pysslar med blir inte förvånade över att jag ska sjunga visor nu i helgen igen. Den här gången blir det lite extra kul, eftersom det blir tillsammans med både medlemmar från Visans vänner, ett gäng andra musikintresserade kompisar och förhoppningsvis en del nya bekantskaper.

Upplägget är som ett vanligt vismöte med Visans vänner (musik, mat, bra stämning) men den här kvällen på lokal och öppet för allmänheten. Efter ett kort inledande program blir det öppen scen med visor kvällen lång. Du som kommer uppmuntras att ta med en egen favorit från visgenren att framföra under kvällen men så klart går det alldeles utmärkt att bara komma och lyssna, sjunga med i allsången och beställa nåt gott från baren eller köket.

Var och när? Café Knape i Uddevalla, lör 14 okt 18.00.

Klicka här för att läsa mer i FB-evenemanget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s